Saturday, 28 May 2011

Assalamualaikum nd Hi ;')

Untuk mereka yang mengikuti perkembangan Aisyah Neeman dari semasa ke semasa #rasa macam retiss gitu kann ecehh mesti tahu yang dia telah menjejakkan kaki ke UiTM Kampus Bandaraya Johor Bahru pada 21 Mei yang lalu. Well ,its me lhaa kan HOHO Serius , feeling pertama yang aku rasa bila masuk ofc lhaa like HOOMJAYYY , OHHMAKJAHH , OMAIGEE nd yang sewaktu dengannya. Gedik pula aku nih kan. Macam anyonyoo gitu kan. Meh lempang aku sekali dua ^^ Hek eleh Derr , wa memang teruja gila wa cakap lu. Sumpah wa tarak tipu. Wa rasa macam wa lhaa orang paling beruntung di alam yang indah ciptaan Allah SWT ini #facepalm


Act , mula-mula memang aku rasa frust gila gaban. Yolahh, kawan ekau yang lain semua dapat pi UiTm Segamat. Dapat course yang sama pula tuhh. Aku memang rasa sedih gila sebab mesti aku tkdaa geng punya kan. Ada tk orang yang sekepala dengan aku ? Ada tk orang yang akan kebal dengan sikap mengada-ngada aku ? Ada tk , ada tk --' Then bila tahu Hazwani Mahat pun dapat tempat sama dengan aku, berhenti lhaa sekejap air mata aku kan. Eheee. Tapi bila tahu dia tk sama course dengan aku , makin meraung lerr aku. Aku cuba berfikiran positif dengan harapan aku dengan dia akan menjadi roommate tetapi ternyata TIDAAKKK T_____T

Rupanya , aku silap. Aku dapat ramai kawan dekat sana. Nd the most important is mereka semua sekepala dengan aku. Hari pertama jeaa dah rapat. Sampai ada student lain ingat kitorang nih satu sekolah. Hmm inilah berkat mulut ala-ala Bedah yang kami semua ada Hihii





Haa inilah benda yang aku dok gebang sedari tadi ;'> Kampus nih kecil jeaa , dah nama pun kampus cawangan kann. Tapi memang aku bersyukur gila dapat further study dekat sini. Senang nak balik rumah. Nak pi jenjalan pun senang tauu. Shopping complex bersusun dekat sini. City Square , Danga City Mall, KSL , Tesco , Jusco semua ada.








Haa yang ini pula kolej untuk student menginap. Left side untuk mahasiswi , right side untuk mahasiswa. Bilik aku dekat 3rf floor , B303. Semput aku. Aku memang dah congak yang aku memang confirm kurus nd slim hujung bulan nih HAHA












Senor-senior yang sporting buat Minggu Destini Siswa syiokk gilaa. Selalu aku dengar cerita junior di-ragging oleh seior. Syukur aku tk merasa semua tuh. Hmm kelas dah start hari Isnin nih. Masa untuk mengerah otak lopeh nih. Jyeaahhh ! Otak , tolong bekerjasama yee ;) Kelas ada aircond , aku mesti mengantuk. Haishh salahkan otak untuk ketidak-kekuat-an mata Hehee

p/s ; Aku study Acc. Korang yang dah senior , tolong bagi tunjuk ajar yoo

-----------------------------

KKbyeeee korangg

Friday, 20 May 2011

Assalamualaikum :)



Hari ini hari Khamis. Means hari ini adalah 20 Mei 2011. Memang tidak dapat disangkal lagi kenyataan ini. Aku tidak tersalah kira tarikh. Jauh sekali bermimpi di petang hari ^^ Well , Hari ini bukan sahaja hari yang mulia di mana semua lelaki * golongan gay , pondan dan homoseksual juga termasuk sekali kecuali si pengkid untuk berpusu-pusu menunaikan solat Jumaat di masjid berdekatan. Tetapi hari ini jugg err juggaa err . . . Haihh malu lah. Tengok gagap dah aku. Meh lempang aku tiga kali HOHO



Ekceli , hari nih 1st month Anniversary kita dan si Dia ;')
Ecehhh ! Baru 1st month ???!!! Perlu ke , huh ? Hey kau ! Lantak pi sama aku lhaa.
*muka bengis *
--'



Sila tekan bawah untuk melihat foto si Dia








Err pehal pula muka balak aku jadi handsome gila gaban nih T__T
Ohh tidaakkk !










Ini tidak mungkin sama sekali ! Grrr *____*











Eh ini siapa pulaa ?
Hidung kembang-kembang siket , muka iras Bangla.
Errr fikir satt
Ehhh ! Inilah si Dia aku HAHA
Sorry Sorry Sorry *ibarat Super Junior*



Aku lah bini yang derhaka Sob sob sob T___T
 Awak awak awak *muka comel sambil terjerit nyaring* Terima kasih sebab selalu belanja kita makan. I loikee sesangat hee Awak nih cool sesangat tau. Tapi kadang-kadang sebab ke-cool-an awak yang teramat sangat tuh membuatkan diri ini hendak menjerit kemarahan DAMN YOUU ! HAHA Awak , pinjam mata boleh ? ^^

--------------------------



Tk tahu nak caka apa lagi. Saya memang tk romantik kan. Saya tahu ;'(
Once again,
Happy 1st month Annie , Zahimi Abdul Sukor

Saturday, 30 April 2011

Fb : Tyra Asri

Heyy cantik !
Dah besar kau nih kann.
Dulu kecil jeaa aku tengok.
Haa sekarang , ambik kau !
Macam mak orang HAHA
HB kayy Dude :)
Tabahkan hati selalu tauu.
Nt kita hang sesamer aku belanja kau COOLBLOG ^^
Iloveyouu Buddy.

Friday, 29 April 2011



Fb : Dylaa Dean

Noradilah Aiza Bt Saharuddin
Welcomest to 18th Club
Si pandai cantik jelita tinggi ayu nyahh
Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to Cik Yangg
Happy Birthday to You
*imagine aku nyanyi , sila puji


p/s Rindu nak dengar lagu dekat hp CY dekat dorm *oppsss ! Cik Yangg , tolong rasa terharu sebab aku kena marah dengan Boss semata-mata nak buat entry khas unyuk kau :(

Sunday, 17 April 2011





Heyy Dude.
I heart you ;DD


Thursday, 14 April 2011

 
I like a boy and he’s one of my best friends. And I think so many people have a problem with that, they become friends with someone because they want to get close to them and then they’re stuck in the 'friend zone'. It’s kind of sad, but I write a lot of good songs having that little muse in my life. I really think this guy’s just oblivious! How do you not know? Grr! "
— Taylor Swift, GAC Shortcuts 2006.

Wednesday, 6 April 2011


Hell-o guys !

 Lama kann I tk update blog nihh. I memang busy sekarang nihh. Maklumlah sekarang kann I dah jadi wanita bekerjaya. Ecehhh ;P Macam kembang tekak dengar gituu kann ^^ Sesibuk mana punn aku akan meluangkan sedikit masa untuk ber-shopping , pergi clubbing , tengok movie nd etc. So last week aku telah memujuk rayu Encik Anniq untuk menemankan aku tengok movie dekat J.co.




This is Encik Anniq. Say Hii to him  *Hihii
FB : Anniq June



Setelah berperang mulut nd bertikam lidah sehingga menarik perhatian pengunjung J.co sekalian , kami telah sepakat membawa berkat untuk tengok movie tettttt.


Jengg Jengggg !













Seriously , movie nihh best gilaa. Sumpah wa cakap luu. Heyy KRU , aku dah puji melangit nihh kann. Aku tk kira ehh. Kau mesti ambil aku jadi pelakon lepas nihh. LOL Before kami tengok movie , kami berdua telah meratah nd melantak di Pizza Hut. Fuhhhh ! I loikee ;) Then after tengok movie kami pergi ke Lavender punya kedai kek sebelah dia sebab aku nak beli kek untuk Uncle aku. Hee ^^


Cheers Readers ^^



p/s : Encik Anniq , thanks untuk baju tuh kayy. Sweet gilaa ohhh youu <3